Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Χωρίς επιλογές το αδιέξοδο του ελληνικού μας κόσμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο;


Χωρίς επιλογές το αδιέξοδο του ελληνικού μας κόσμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο;

Τσούζει περισσότερο τώρα στην Κύπρο, αλλά δεν υπάρχει παρά μία μικρή χωροχρονική διαφορά με την κατάσταση στην Ελλάδα. Το ίδιο αδιέξοδο αντιμετωπίζει ο ελληνικός μας κόσμος και στις δύο χώρες του ελληνικού μας έθους και έθνους, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Στην Ελλάδα μεν, το αδιέξοδο έχει να κάνει με την δήθεν επιλογή μεταξύ των κομμάτων της ΝΔ και του ΣυΡιζΑ. Μιάς και στην πραγματικότητα όλα τα κόμματα της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας είτε άμεσα συμμετέχουν στο, είτε έμμεσα υποβαστάζουν το, ταχύτατα επερχόμενο κομματοκρατικό μόρφωμα ΝΔ·ΣυΡιζΑ, η επιλογή μεταξύ τους ομοιάζει με την επιλογή του να σε αποκεφαλίσουν με κοπίδι ή με τσεκούρι.


Στην Κύπρο δε, η επιλογή επίσης ομοιάζει με την επιλογή του να σε αποκεφαλίσουν με κοπίδι ή με τσεκούρι. Αντί όμως ΝΔ και ΣυΡιζΑ, το αδιέξοδο στην Κύπρο έχει να κάνει με την δήθεν επιλογή μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη και του Σταύρου Μαλά.

Και οι δύο όμως είναι οπαδοί του σχεδίου Ανάν. Αμφότεροι δε τάσσονται υπέρ της Τρόικας και εμμέσως πλην σαφώς εναντίον της απελευθερώσεως του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, από τον ζυγόν του δόγματος της διεθνούς χρηματιστικής.

Και ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Σταύρος Μαλάς είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Μνημονίου της Τρόικας. Αμφότεροι δε τάσσονται υπέρ της κατασκευής ενός αγωγού μέσω της Τουρκίας.

Δεν έχει καμμία σημασία εάν ψηφίσεις υπέρ του Νίκου Αναστασιάδη ή υπέρ του Σταύρου Μαλά. Το αδιέξοδο έγκειται στο γεγονός πως στην ουσία ψηφίζεις εναντίον του ιδίου σου του εαυτού, εναντίον της οικογενείας σου και των παιδιών σου, όπως και εναντίον της βιωσιμότητος όλου του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.

Ναι, στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έλα όμως πως το ότι ψηφίζεις δεν σημαίνει πως πραγματικά έχουμε δημοκρατία· η στυγνά δυναστική και τυραννική κομματοκρατία μας κυβερνά και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ούτε αντιπροσωπευτική είναι ούτε δημοκρατία είναι η στυγνά δυναστική και τυραννική κομματοκρατία, την οποία εσύ μόνος σου νομιμοποιείς με την ψήφο σου, γιά να σε αποκεφαλίσει. Εάν η κομματοκρατία εμπεριείχε έστω ψήγματα ενός αντιπροσωπευτικού ή ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, τότε η ψηφος σου επίσης θα εμπεριείχε κάποιον αυτόματο μηχανισμό ανακλητότητος του κάθε πολιτικού που νομιμοποιείς με την ψήφο σου.

Σε τελευταία ανάλυση, δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις τόσο τυφλά πως πρέπει να σε αποκεφαλίσουν υπέρ των όσων πραγματικά υπηρετούν ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Σταύρος Μαλάς. Στην Ελλάδα, ακόμη και η βουλευτής του ταχύτατα επερχομένου σχήματος ΝΔ·ΣυΡιζΑ, Σοφία Σακοράφα, επίσημα πλέον καταγγέλει την 'αγιοποίησι' του δόγματος της διεθνούς χρηματιστικής.

Εσύ στην Κύπρο, άνετα μπορείς να τοποθετήσεις μία πέτρα επάνω σε έναν βράχο και να την προσκυνάς ευλαβικά. Πιό ωφέλιμο θα ήταν τούτο γιά τον εαυτό σου, γιά τα παιδία σου και γιά όλον τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό, αντι του να επιμένεις στην αγιοποίησι, με την ψήφο σου, του Νίκου Αναστασιάδη ή του Σταύρου Μαλά.

Αντιδιαμετρικά, επίσης άνετα μπορείς να συνταχθείς υπέρ την απελευθερώσεως του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού στην Κύπρο, ώστε να εξαναγκάσεις το συν σαθρό πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας σε άμεση ανακοπή και ανατροπή. Τους χρηματικούς δε πόρους που απαιτούνται γιά την ανοικοδόμηση του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ήδη σου τους παρέχει ο εις την ελευθερίαν του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού επενδυτής: Έλλην Αρτέμιος Σώρρας (http://www.artemis-sorras.com/).



Ουαί, βαβαί, παπαί, ιαταταί!

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

Δεν τα προλαβαίνω πλέον όλα, αλλά το δίλημμα παραμένει απλό: ή Ελλάς ή προσκυνάς!

http://ksipnistere.blogspot.com/2013/02/blog-post_1105.html

Πληθυσμός σε καταστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: