Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Η υπογραφή σου αξίζει γύρω στις US$60.000. Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;


Η υπογραφή σου αξίζει γύρω στις US$60.000. Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;

Χαράς ευαγγέλιαimages.jpgΕάν είσαι μία πραγματική Ελληνίς ή ένας πραγματικός Έλλην, τότε η υπογραφή σου αξίζει περίπου US$60.000, με βάσι τα πληθυσμιακά δεδομένα της Ελλάδος και της Κύπρου, όπως και τις πατριωτικές προσφορές του εις την ελευθερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτού: Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/).

Θα υπογράψεις τα απαραίτητα έντυπα;* Ή προτιμάς να παραμένεις υποταγμένη ή υποταγμένος στο νυν σαθρό σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και των απειλητικά επερχομένων ντε-και-καλά 'νέων' κομματοκρατικών μορφωμάτων, ώστε επισταμένα το σαθρό τούτο σύστημα εξουσίας να εξακολουθεί αλώβητο να χειραγωγεί τον ελληνικό μας κόσμο, και στις δύο αυτές χώρες του ελληνικού μας έθους και έθνους;

«Μα είναι θέμα επιλογής...» θα μου πεις. Είναι, ή μήπως είναι θέμα επιβιώσεως, της δικής σου επιβιώσεως;


* ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΝΤΥΠΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Κατέβασε όλα τα έντυπα εδώhttp://www.artemis-sorras.com/?p=437Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

ΥΓ: Κατά τον Ιtienne de la Boιtie, ο άνθρωπος δεν χάνει ποτέ την ελευθερίαν του, αλλά μάλλον κερδίζει την σκλαβιά του, δηλαδή συναινεί ή συμφωνεί ενεργά σε αυτήν. Εάν όμως νομίζεις πως ακόμα σου λείπουν τεχνικές λεπτομέρεις επί τούτου, τότε άκουσε πολύ προσεκτικά τις πολλές τεχνικές λεπτομέρειες γιά τις προσφορές του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα (US$600 δισ.) και στην Κύπρο (US$50 δισ.): 

Α') Ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Ε.N.D., ξυπνά την ελληνική μας ψυχή, με νέα, λεπτομερή στοιχεία, γιά την επερχομένη απελευθέρωση του ελληνικού μας κόσμου από την τυραννία της χρηματιστικής. Πρέπει επιτέλους να καθυποτάξουμε την χρηματιστική στην πραγματική οικονομία αγαθών και υπηρεσιών, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ, ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6
Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Ε.N.D. (11.2.2013)

1. Ἀπίστευτες ἀποκαλύψεις γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος (ἡ ὁποία δὲν εἶναι Ἑλληνική). Δὲν ἔχει ἀποδώσει φόρο γιὰ 197 χρόνια.
2. Παρομοίως γιὰ τὴν Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος.
3. Ἡ Κύπρος δὲν ἔχει ὑπογράψει ἀκόμη μὲ τὸ ΔΝΤ (παρὰ τὰ ψέμματα τῶν καναλιῶν του τύπου MEGA channel).
4. Ἡ κοροϊδία ποὺ ὑπέστη ἡ END ἀπὸ τὸν ὑπουργὸ οἰκονομικῶν τῆς Κύπρου, ὁ ὁποῖος ἀρνήθηκε νὰ πιστοποιήσῃ τὴν ὑπαρξη τῶν χρημάτων τῆς βοηθείας πρὸς τὴν Κύπρο διότι, κατὰ δήλωσίν του, δὲν δούλευε τὸ ἰντερνὲτ στὸ ὑπουργεῖο του.
5. Μεγάλη ἀποκάλυψη γιὰ τὴν συμμετοχὴ ‘ἑλλήνων’ στὸ κλάμπ τῆς Ῥώμης, που θεωρεῖται ἡ ἕδρα τῆς παγκοσμιοποιήσεως.  Ὅλα τὰ ὀνόματα ποὺ συμμετέχουν.

Β') ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ στο artFM Radio:http://www.youtube.com/watch?vSurpriseTSQpq-0lNU ή

Γ') ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ (βλ. συνημμένη φωτογραφία)
Frankfurt am Main.gif

Όπως πληροφορούν από τον Καναδά, η είδηση αυτή δεν έπαιξε σε κανένα δελτίο ειδήσεων, αλλά ούτε σε καμμία ενημερωτική εκπομπή. Σε πρόσφατη διαδήλωση στην Φρανκφούρτη (Frankfurt am Main), με την ελληνική σημαία μας σε κεντρικό πλάνο, τα γερμανικά ΜΑΤ βγάζουν τα κράνη τους και ενώνονται με τους διαδηλωτές. Η ωραία ώρα που θα δούμε την ιδίαν εικόνα και στην Ελλάδα και στην Κύπρο πλησιάζει και, φυσικά, κάποιες και κάποιοι αρχίζουν ήδη να ανησυχούν: βλέπουν στο ύπνο τους τον Εφιάλτη του Σοφωνίδου, όχι όμως και τον αγαπημένο τους συνάδελφο και φίλο, τον Εφιάλτη τον Τραχίνιο.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ!ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ


- 2013 - END.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ! ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


- 2013 - END.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!ΕΝΤΥΠΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ


- 2013 - END.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ!ΕΝΤΥΠΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ


- 2013 - END.Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: