Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ:ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΝΟ!ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΕΠ-Α.Τ.-ΚΛΠ


Αρτέμης Σώρρας.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ Κ.Ε.Π., 

ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Α.Τ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ,ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, Κ.Ε.Π. ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ,ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ!
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕ ΚΕΠ, ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Α.Τ.!!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΣ Ή ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΗΣΟΥΝ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ.
ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

«ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ» 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
Σωρρας-χελώνες.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: